Post by lectnaronirea on Mar 7, 2022 20:57:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Diabolical Box in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Diabolical Box in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачан ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Diabolical Box in HD 2022 version ▞▞▞
Сјајно урађен порт! Одлична графика, забаван готово француски соундтрацк, шармантни ликови, дивна хировита прича и наравно, пријатно збуњујуће загонетке, све упаковано у један приступачан пакет за док сте у покрету? Било би... *ахм* збуњујуће ако одлучите да НЕ покупите ово? Потпуно озбиљно, без обзира да ли сте ветеран Лејтона или никада раније нисте играли игру у франшизи, бићете задовољни овом игром. Зароните одмах: нећете бити разочарани
Одлична игра са пуно забавних загонетки и колекционарских предмета. Заиста сам уживао у целом аспекту чајног сета, био је сладак. Има сјајну радњу са гомилом мистерија, а крај је дефинитивно преокрет. Вредело је 10 долара.
Разне грешке чине игру готово немогућом за играње. Екран са именом се не појављује, екрани за унос текста или бројева за загонетке се не појављују и дугме за почетак на мом телефону ће се преклопити преко дугмади потребних за наставак.
још једном, загонетке и загонетке су одличне, а прича забавна
Дирљива прича са хировитим ликовима уз прелепу уметност.
Одлична верзија. Са лепим некомпримованим сценама (коначно). Али волео бих да можемо да прелазимо између верзија за САД и УК. Лукес ВА је много бољи у томе.
Волим ову серију и надам се да ће наставити да их преносе на ову платформу.
Надам се да ће остатак серије добити овај спектакуларан третман. Све сам их играо као клинац и дивно је видети их овако углађене!
Колико год одличан био на ДС-у, други део професора Лејтона испуњен је још тежим загонеткама и причом која задовољава и награђује.
ХВАЛА ВАМ на овој невероватној игри. Игре професора Лејтона имају толико шарма и тако су очаравајуће. Овај ремастер пун љубави је савршен. Молим вас, наставите да правите ова врхунска, дугометражна искуства за Лаитон серију, права су посластица!
Играјте игру у потпуности
Као велики обожаватељ серије, ови мобилни портови су остварење сна. Једина мана ове верзије је што је ДС игра дошла са одштампаним тикетом који је заиста помогао у слагалици, све остало је савршено и волео сам да поново прегледам ову серију.
Layton: Diabolical Box in HD સાહસિક uahz
Свиђа ми се!
Волим проф. Лаитон-а, једну од мојих омиљених серија игрица свих времена са смешним сметњама, изазовним загонеткама и дивним ликовима, шта не треба волети
Игра је добро одрађена. Међутим, нисам успео да напредујем даље од слагалице 10 јер се није појавила ствар за унос одговора.
Баш као и ДС верзија! Поседујем и радознало село и дијаболичну кутију на ДС-у, али сам имао проблема са мојим ДС-ом који је стално умирао (као, стар 10 година и много сам га играо) и сјајно је што ове игре долазе на мобилне!Али морам да се запитам да ли ће они радити Унвоунд Футуре? Ако је тако, супер сам узбуђен!
Шта има са гласовном глумом? Звучи као да Британци покушавају да изговоре амерички нагласак. Зашто поправљати нешто што није покварено? Волим ову игру, али хајде...
Грешке на екрану са именом. Не могу ни започети игру.
Невероватно !
Моја омиљена игра серије, звук и графика су управо онакви какви их се сећам из оригиналне дс игре, али очигледно оштријег и јаснијег квалитета, заиста се надам да ће једног дана укључити и последњи баук!
Лако разумети игру. Пуно загонетки. Велика мистерија. Игре Професор Лаитон су неке од мојих омиљених игара. Потпуно вреди новца! Једва чекам да се остатак серије стави на мобилни.
Унос за уношење одговора се не појављује
Молим вас помозите! Не могу да решим ниједну загонетку јер када додирнем размак да унесем одговоре на нумеричке загонетке, моја тастатура неће искочити!
Layton: Diabolical Box in HD アドベンチャー onj
Ове игре су ми биле омиљене свих времена. Играо сам их као клинац и био сам пресрећан када сам сазнао да су их развили у мобилне игрице.
Одлично 👍
Волим ове игрице и имам само прве 2 рате на свом ДС-у и не могу више да их играм што ме је увек растужило. И онда идеја да ће ми се једног дана у далекој будућности покварити ДС и патроне и да нећу моћи да набавим нове... Да, драматичан сам. Али сада можете разумети моју радост што сам изненада сазнао да се објављују као апликације!! Игре су се за дуго пребациле у форму апликације и све је једнако заразно и задовољавајуће колико се сећам. Одушевљен сам
Играње кроз ову игру ме је јако погодило носталгијом због играња на ДС-у који сам волео сваки тренутак и нисам наишао ни на један проблем!
Добра игра, али је добио име грешка коју су имали други, нисам могао да назовем хрчка, игра је заглавила у том тренутку
супер!
Фантастично препричавање класичне ДС игре.
невероватна слагалица са сјајном уметношћу и невероватном причом
Игра квари на екрану где треба да унесем своје име. Покушао сам све да будем сигуран да то није проблем са моје стране и нажалост нешто није у реду са овом игром. Веома сам разочаран што нисам успео да поново проживим забавне делове ове игре на свом телефону. Аха добро.
Волим серију професора Лејтона, све сам их играо, одлична је серија, надам се да ће објавити још у будућности
Професор Лејтон је била једна од мојих омиљених серија током одрастања и био сам одушевљен када сам видео да су прве две рате доступне у Плаи продавници. То је слатка мала прича, дивна уметност, а све загонетке су забавне и изазовне. Надам се да ће објавити више у будућности.
Невероватно! Играо сам ово као дете и дивно је колико се сећам! Љубав
Апсолутно фантастично. Надам се да ћете наставити да чините серију доступном на мобилном телефону јер једва чекам следећу! Дефинитивно ћу купити целу серију!
Шта је са трећим и четвртим. Не могу да се сетим имена, али постојале су 4 игре професора Лејтона и желим друге 2 Унвоунд будућност и ону која би требало да буде преквалификација
Stick War: Legacy Стратегії llg
Толико дуго сам чекао на ово. Заиста се надам да ће свака утакмица Лејтона имати исти третман. Таква експлозија за репродукцију у ХД-у. Учините себи услугу и играјте ову и прву, Цуриоус Виллаге.
Велика лука