Post by lectnaronirea on Mar 7, 2022 20:51:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal növeli a pontokat ▞▞▞
▞▞▞ Sky Wars for Blockman Go 2022 version ▞▞▞
szerintem nagyon jó játék❤️❤️❤️👍👍👍mindenkinek caak ajánlom😊
Az egyetlen probléma a kezelőszervekkel van
Csak egy dolgot szeretnék kérdezni... Tudsz még olyan játékot készíteni, aminek nem kell órákig töltenie, mi? És valahányszor csatlakozom egy meccshez, annyi időbe telik a betöltődés, és a meccsek között felbukkan néhány hirdetés, ami a játék főképernyőjére visz, és elvesztettem az összes dolgot, amit a ládától kaptam😈. Ha valaki olvassa ezt a véleményt... Azt tanácsolom, hogy ne TÖLTSE LE ezt az alkalmazást, azzal sok időt veszít, mint a dugóban való várakozás😈😈😈😠😬😬
Szerintem összességében nagyon jó, de nagyon rossz a lemaradása, kivéve egyébként összességében elég jó, ezért ajánlom, kivéve a sok késést.
Ez a játék érdekes
sokáig tart a betöltődés és a késés
gecire jo a jatel hogy a zokon a blokkoko kel ugralni
Tényleg nagyszerű, öt csillagot adok rá, ez jobb, mint a bedwar, 4 hónapja játszottam ezzel a játékkal, és még mindig nagyon jó játék, talán ha frissítenéd, jobb lenne, de a játék kiakadt 🤘🤘🤘💯💯💯💯💯💯
nos tudom, hogy sokan panaszkodtok a respawnért, skinért és még sok másért fizetett fizetés miatt, de ez nem számít, mert még lehet rajta játszani. És tudom, miért panaszkodtok az újraszületésért fizetett fizetés miatt, mert mindig meghaltok... nos, több gyakorlásra van szüksége, tesó, mindenesetre jó munka, ez a játék szuper szórakoztató.
Jó nagyon jó szeretem a sky wars-okat, valójában az égben vagy, nem tudom, hogyan úsztattak le egy földet az égen, olyan klassz😎 és hát 5 csillagos, imádom a sky wars-t és az igazi játékosokat, és annyira szerettem ezt a játékot és köszönöm ezt a csodálatos alkalmazást, és a WiFi-t használja, és az internetem erős, és mindig játszhatom, kivéve ha meghalok, de ez rendben van, és még egyszer köszönöm ezt a gyönyörű alkalmazást és egy csodálatos alkalmazást. te és ez az alkalmazás annyira szórakoztató soo .. Töltsd le EZT AZ ALKALMAZÁST
Tetszik, de kinyitom, és azt mondja, bocs, nincs terhelés, kérlek próbáld újra, többjátékos játékkal akarok játszani kérlek javítsd ki, egész nap terhelésem van
A játék annyira csúnya volt, hogy először letöltöttem, le kell töltenie a resources.pls-t, javítsa ki a problémát, és nem tudom eldönteni, hogy ez a játék jó vagy rossz, mert eddig nem játszottam a letöltés miatt .pls javítsd ki ezt
Még nem játszottam vele, de a többi vélemények azt mondják, hogy mit szerethetek a játékban, de van egy probléma... éhségrudak, a Bedwarsnál nincs ilyen (én is letöltöttem) Szóval 3 csillagra értékelem
Kis szaros copy játék
Sky Wars for Blockman Go ผจญภัย qsp
Nagyon szeretném, ha még mindig életben lennél, mint az ágyháború, hogy segíthess csapattársaidon! 5 csillagot adnék, ha javítanád!
Olyan hosszú a letöltés, hogy 4 órát várok egyhuzamban
Ez a játék nagyon szórakoztató, sok különböző játékmóddal lehetsz építő, lehetsz pvp specilty, vagy elrejtőzhetsz és használhatod az íjat, nagyon mókás volt, először egy évig azt gondolhatod, hogy hazudok, de egy idő után jó és szórakoztató lesz
Nagyon lemaradt. még csak ütni sem tud, mert bogarászik
Blockman go|lucky block sky wars - KZhead
Sky Wars for Blockman Go Avventura aku
Ez a játék rendben van, de nagyon sokáig tart, hogy érméket szerezzenek, és a zene irritáló. Azt javaslom, szerezd be a minecraftot és játssz online
Három csillagot adok rá, mert minden alkalommal összeomlik, amikor meccsre megyek, de néha nem, de nagyon jó játék
Szar... bármikor belépek "elindult a játék" és ennyi..... fos
Szar, azt hittem, hogy ez a játék jó, de amikor játszottam vele, sok időmbe telt, hogy megöljek egy embert, és megoldjam a problémát.
Sky Wars for Blockman Go एडवेंचर mzu
Minden viselethez van op cucc
Lefagy aztán kilép de, egyépként jó!
Igen, szeretnék játszani a barátaimmal és a bátyámmal és a húgommal többszereplős 2 csillagot adok, de a bed war szuper jó móka A bed warsnak 5 csillagot adok 😍😔
Tetszik ennek a játéknak a koncepciója DE! Hozzá kell adni a refil dolgot, mint a minecraft-hoz, amikor ha kinyitsz egy ládát, ott egy szám van a láda felett... ez a kódolás egyszerű, miért? Ez azért van így, mert ha hozzáadod a refil dolgot a lyckyblock skywars nevű játékhoz, igen... szóval KÉRJÜK, hogy ezt kódold be, mert amikor a játékosban megvan az ÖSSZES jó cucc, és eldől az üresség, akkor vége. És ha kifogytak a blokkok csak ragadt a szigetedre.. bányászhatsz fát és rönköt, de mégis... szóval kérlek add hozzá
Több térkép kell hozzá, és jobban kell hasonlítania a valódi minecraft skywarshoz
nagyon szeretem mindenekinek ezt ajanlom
A Sky War a Blockman Go egyik leghíresebb játékáról szól. Meg kell próbálni jobb fegyvereket, jobb felszerelést és ládákat szerezni a szigeten, hogy javítsa
Tök jó lehet barátokat szerezni és team-elni
Sky Wars for Blockman Go Adventure zcrg
Nagyon jó játék számomra
Sky wars is one of the most popular games in Blockman Go. 8 players will fall and land on their own island. It is important for players to search chests on
Letöltés blockman multiplayer minecraft legújabb verzió. ... A mézeskalács ember musical-mese a kicsik letöltés Stars wars the force unleashed dilogy
Tobo: Çekçe Kelime Öğren Eğitim vhf
Bedwars Minecraft Skins | Page 2 | Planet Minecraft Community Üdvözöllek a ... is a very creative building game, it has the classic gameplay in Blockman GO.
Ez a játék jó, de ez a játék annyira késik, hogy miért adok 2 csillagot ennek a játéknak, remélem érthetetlen, köszönöm
Nagyon joa játék
Flying Muscle Car Robot Transform Horse Robot Game · Letöltés Egg Wars APK · Egg Wars · Letöltés Sky Wars for Blockman Go APK. Sky Wars for Blockman Go.
Sky Wars for Blockman Go एडवेंचर mzu
A nem igazán szórakozás sok tárhelyet igényel, és a grafika is elég rossz, hosszú időbe telik, amíg bekerül a tényleges játékokba, és nagyon zavaros