Post by lectnaronirea on Mar 7, 2022 20:32:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак нескінченних примогем ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Чудова гра, якій я б інакше поставив 5 зірок, але... Я не самотній, хто вважаю, що ціни на покупки в додатках є обурливими та образливими. Я знав, що це проста гра в порівнянні з дорогим симулятором, і мені це дуже сподобалося. Це було дуже весело. Проте є літаки, які можна купити за десятки доларів у світі, переліт через який потрібно кілька хвилин, а також дивне обмеження висоти в 25 000 футів, яке скасовує місію через 30 секунд.
Графіка дивовижна, але моя найбільша проблема — це аеродинаміка. Як ви очікуєте, що хтось буде пілотувати, якщо ви не можете контролювати нахил? Я намагаюся зробити м’яку посадку, і наступне, що я знаю, я прямую до пірнання на злітній смузі. Є над чим подумати.
Flight Pilot Simulator 3D Hry na hrdinov pdya
Зробіть, щоб можна було грати від 1 ліца. І щоб з друзями грати!
Flight Pilot Simulator 3D Rol ijro etiladigan cgah
Зробіть шоб можна було міняти керування а так норм
Ця гра чудова, але ми повинні купити так багато літаків. Якщо ви їх видалите, я поставлю 5 зірок.
Гра але важко заробляти на нові літаки
😀😀😀😀😀😀
Тільки чорний екран
Кілька місій не приносять задоволення. Гонка на скелях повна BS. вам потрібно зробити покупки в додатку, щоб пройти місію. У інших гравців немає контрольних точок, які вам потрібно пройти, щоб завершити місію. Не в площині appbpurchase немає ручки, щоб зробити перший кут.Чи я згадував той факт, щоб отримати перше місце, ви повинні йти на швидкість x2, щоб отримати перше місце, або той факт, що контроль зникає. Ця місія мене розлютила. Не завантажуйте цю гру.
Я отримав рекламу, як п’ять хвилин гри в перший раз, ніж друга протягом однієї хвилини або менше, поки все ще в системі меню. Реклама була також 30 секунд. Під час гри також немає опції або кнопки перекалібрування, і мені це було потрібно. За ці десять хвилин у мене тричі був чорний і повільний екран. Чому б я продовжував грати чи пробувати.
Гра була хорошою графікою, і літаки здаються дуже гарними, але чи можете ви додати більше камери, важко побачити аеропорт приземлення під час посадки літака, додайте більше параметрів перегляду камери..
Захотів пограти. Але не платити. Безкоштовний лише перший рівень. Справедливе попередження.
Дешеві прийоми, які використовуються «безкоштовними веселими іграми»..... ...... хіба ви не задоволені своїми тоннами реклами між ними...!! Ганьба з вашого боку.....я повністю ненавиджу гру
Чудова гра, я багато в неї граю. Це не напружує, ви можете виконувати місії або просто літати різними літаками навколо великого острова. - пропозиції для розробника: - Більш точні звуки двигуна на деяких літаках (великий гвинтовий корабель звучить як маленький гвинт, що звучить нудно. Це має звучати жорстко). Вища стеля польоту (при вільному польоті літак не може літати набагато вище «гори піраміди»). Фіксовані позиції на виді (іноді, коли я намагаюся вирівнятися зі злітно-посадковою смугою, я не бачу це, тому що літак закриває огляд, ви можете перемістити його, але він просто рухається назад, було б добре, якби ви могли вибрати ще кілька позицій для перегляду і залиште його в цьому положенні, якщо хочете). Закрилки (у всіх літаках є закрилки, щоб уповільнити корабель на пристойній посадці, вам потрібні закрилки). Утримування гальма, поки двигун нарощує потужність (багато разів я намагався злетіти, але підйом літака займає занадто багато часу, тому що потужності набралося недостатньо, і я зриваюся з кінця, чи можна дозволити гальму утримуватися на свій розсуд?) чудова гра, дуже подобається. Дякую.
Ця гра була гарною, але на деяких рівнях мені просто хотілося б, щоб був спосіб отримати менший літак. Як і рівень «Екстрений», літак був дуже великим, і я хотів зробити щось на зразок підручника. Я хотів мати менший літак для цього рівня .І деякі з рівнів, як-от «Повітряна гонка» та «Ескорт» та інші рівні мають бути простіше.
Спочатку ця гра була веселою, але я закінчив усі місії і отримав усі літаки, і все, що я можу зробити зараз, це літати по карті, отримуючи місії, є всі гроші, і я не можу ними скористатися, нам потрібно більше місій і додано більше літаків будь ласка, додайте більше матеріалу🙁🙁🙁
Я шукав нову гру, щоб скоротити час, побачив цю і спробував її, і спочатку було весело, навіть коли вона двічі зависла, але я не звертав особливої уваги до кожного разу, коли у мене була реклама та після того, як все закінчилося У мене був чорний екран, і мені довелося закривати і відкривати гру, і це дуже швидко дратує.
Це хороша і чудова гра, але у мене є андроїд 10, вона все ще не працює, з'являється екран симулятора польоту, а потім чорний екран, вона не завантажується, я чекав 10 хвилин
Великі літаки під час зльоту завжди кренять праворуч. Гра запускається тільки через Інтернет. Я в основному використовую цю гру офлайн, коли мені нудно.
В мене просто чорний екран
Топ ігра немає слов
Чудовий політ Sim. Пілотувати смартфоном – це просто неймовірно!
Дуже класна гра.
Я не можу грати в це, не маючи можливості нахилити свій телефон. Якби ви могли переключитися на елементи керування на екрані, можливо, варто було б пограти.
Скачати
Мені подобається гра, вона точна, механіка проста, і це займає багато часу, у мене є лише 2 проблеми, при зльоті джамбо-джетів вони відскакують вліво і вправо, від чого мої крила торкаються злітно-посадкової смуги і змушують мене розбитися, друга - Великі реактивні літаки ніколи не можуть сідати на авіаносці. Я даремно витратив гроші на покупку Boeing, щоб перевезти понад 200 пасажирів до перевізника.
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game रोचक drp
Чому я отримую багато сповіщень? І чи можете ви, хлопці, додати опцію в налаштуваннях, щоб вимкнути це? Дякую. (Якщо я отримаю правильну відповідь від розробника або після отримання цієї функції в новому оновленні, я додам кілька зірочок
Flight Pilot Simulator 3D Igranje uloga ggzw
Напишіть це під 3 іграми і хлопніть 3 рази і під подушкою появляться 6
Не закачуйте
чотеа
Чудова весела гра... Я оновлю та поставлю 5 зірок, коли зможу злітати на більших літаках.. вони рухаються з боку в бік, від чого крила розбиваються... плюс навіщо робити авіаносець, на який ви не можете приземлитися, більшим літаки, щоб виконати деякі пасажирські місії. Будь ласка, зробіть їх набагато більшими.. Літаки-невидимки також повинні бути більш маневреними...
Фантастична гра. Мені дуже сподобалося, сподіваюся, що вам також сподобається.
Шлак. Одна реклама.
Гра чудова, але вам доведеться багато попрацювати, щоб отримати дійсно дорогі спеціальні літаки, які вам потрібні для спеціальних місій, але крім цього, я люблю цю гру!
У місті є в наявності та під
Дійсно хороша гра, грала в неї годинами. Було б краще, якби він відображав карту острова і мав би кермо.